8 Aralık 2018 Cumartesi

Macuni Mahrem



Macuni mahrem Nedir?
Macuni mahrem; ilaç değildir, Tamamen bitkisel özlerden oluşan macuni mahrem kullanımı kolay şekilde destek edici gıda takviyesidir. Hızlı teslimat ile kapıda ödeme sistemi, ücretsiz kargo ile faturalı bandrollü orijinal ürünler.
Nasıl Kullanılır?
Günde 2 defa sabah akşam olmak üzere tatlı kaşığı kadar kullanılır. Kullanım bilgileri, ikazları, muhteva ve tüketicilerimizi ilgilendiren detaylı bilgiler ürün üzerinde anlatılmıştır. Düzenli kullanımda en az 30 dakika gecikme ve sertleşme sağlar.
Dikkat Edilmesi Gerekenler ?
Firmada bu konuda büyük etkendir. Ürünü alacağınız firmayı iyi tespit etmeniz gerekir. Kullanımı sonrasında kısa bir süre sonra etkisini görmeniz gerekir. Orjinal olmayan bir üründe etki görülmez, sağlık riske girebilir. Sizlerde firmamızın web sitesinden gönül rahatlığı ile orjinal ürün siparişi verebilirsiniz.
Etkileri Nelerdir?
Tok karnına kullanılması önerilmekte, günde 2 kez kullanılması gerekmektedir. Dozaj kesinlikle arttırılmamalıdır. Kullanım şekli ise tatlı kaşığı iledir. Düzenli kullanımlarda etkisi %100 görülecektir. Dr. Şeref Tunç onayı ile garantili bir şekilde alabilirsiniz.

ORJİNAL MACUNİ MAHREM

Dr. Şeref Tunç Tavsiye Ediyor!
Resmi web satış sitemiz ile tüketicilere orjinal ürün garantisi ile sipariş alımlarına devam ediyoruz. Sipariş vermek isteyen tüm müşterilerimizi bekliyoruz. Kampanya ile ilgili whatsapp üzerinden yada canlı destek üzerinden bilgi alabilirsiniz. Sipariş formunu doldurduktan sonra mesai saatleri içinde teyit amacıyla aranacaksınız. Internet sitemizden satın almak için ürün adeti belirleyiniz, forumda sizden istenen isim, soyad ve adres bilgileri tam eksiksiz olarak doldurunuz. Bir tıkla sipariş işlemi bitirmiş olacaktır. Daha sonra yetkili arkadaşımız sizi bilgilerin teyiti ve sipariş ile ilgili bilgi için arayacaktır. Whatsapp üzerinden de sipariş verebilirsiniz.

Macuni mahrem'i sitemizden Dr. Şeref Tunç onayı ile garantili bir şekilde alabilirsiniz. Tanıtımını yaptığımız macuni mahrem siz değerli müşterilerimizin kapısına kadar gelmekte olup ödemesini de o an yapabilirsiniz. Günümüzde bir çok tüketicinin meselesi olan düzmece ve sıhhatsiz ürünlerin içi dikkatli olmanınız tavsiye ederiz. Güvenle kullanmak için hologram sistemi bulunmaktadır. Bu güvenlik sayesinde orjinal şekilde rahatça tüketebilirsiniz. Ücretsiz kargo avantajı olan 3 adet alımlarını kaçırmayınız.

Kullanım tavsiyesi nasıldır; Günde 2 defa sabah akşam olmak üzere tatlı kaşığı kadar kullanılır. Kullanım bilgileri, ikazları, muhteva ve tüketicilerimizi ilgilendiren detaylı bilgiler ürün üzerinde anlatılmıştır. Kullanım talimatlarına uygun şekilde kullanınız ve dozaj aşımı yapmayınız. Kullanımda herhangi bir yan etki görülürse aşırı şekilde hemen keserek uzman hekime müracaat ediniz. Bu ürün destek edici gıdadır ve ciddi satış oranını yakalamıştır. Sitemizde ilaç olarak tanıtımı ve satışı yapılmaz. Daha geniş bilgi için sipariş formunu doldurarak sipariş verebilirsiniz.

Neden Macuni mahrem?

Erken boşalmayı önler.
En az 30 dakika geciktirir.
Sertleşme sorununu giderir.
Kan akışını güçlendirir.
Sperm sayısını artırır.
Cinsel organın büyümesini destekler.

İçindekiler

Maca root
Ginseng
Kobra yağı

Tamamen bitkisel özlerden oluşan macuni mahrem kullanımı kolay şekilde destek edici gıda takviyesidir. Tüketicilerimiz için sürekli kampanyalar yapmaktayız. Ürün bilgileri ve firma bilgileri ürün üstünde detaylıca yazılmıştır. Ürün fiyat listesi müşterilerimize göre belirlenmiştir. Bir ve üç adet olarak sipariş verebilir ücretsiz kargo kampanyasından yararlanabilirsiniz. Tamamen bitkisel olup yan etkisi bulunmayan Dr. Şeref Tunç hocamızın ürününü sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder